SNÖ!!!!!

Jag har helt klart hittat mitt kall! Jag ska bli snöhund!

Just när jag trodde att året inte kunde bli bättre, så blev det det. Det kom en massa vitt från skyarna som jag aldrig sett förr och det blev lite kyligt helt plötsligt.
Matte har varit kinkig på mig de senaste veckorna för när jag väl kommer ut i snön så kan jag bara inte behärska mig – jag älskar det så otroligt mycket och det är så vansinnigt kul att springa runt i det och glida runt i det och äta det och kasta det överallt och dyka i det! Hon har haft det lite tufft med mig vissa gånger. Men sen ser jag till att charma henne igen direkt när vi kommer in. 😛
Jag har dragit i kopplet och rusat rätt ut i vägen och dissat både matte och husse när de ropat på mig (osv.) och nog skäms jag efteråt – men jag blir bara så enormt lycklig. Det luktar så himla mycket mer överallt (man skulle nästan kunna tro att det är lite blodhund i mig också) och det låter när jag sätter ner tassarna och det känns så märkligt.

Allt är bara SÅ himla annorlunda!

Det hjälper ju inte att vi åker fram och tillbaka till Jönköping hela tiden – blir ju en massa nytt precis hela, hela tiden. Det är nästan så man skulle kunna tro att vi ska flytta upp dit. Vem vet – kanske är det rent av så? 😉
Får återkomma efterhand som jag börjar förstå vad matte och husse stressar över hela tiden.

*Slick på näsan!*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *