Jobbigt

Nu är jag lite bitter på matte och husse för det har gått ett tag sedan jag fick uppdatera min blogg.
Men jag kan inte vara jättesur för det är egentligen inte jätte konstigt med tanke på hur mycket som hänt på sistone.
Matte är av någon konstig anledning bara hemma på helgerna nu för tiden (fast nu är hon hemma i nästan en hel vecka! 😀 ) och det är jättejobbigt.
Jag saknar ju henne supermycket och är olycklig när hon är borta!
Jag vill ju ha BÅDE matte och husse hemma!
Men just nu är allt bra – för alla är hemma. Det enda konstiga nu är husse – han piper till så konstigt ibland när han rör sin ena arm och jag förstår inte vad han menar…Jag vill ju tro att han gör det för att han vill busa och leka med mig men han blir alltid så allvarlig när det händer.
Och så äter han konstiga små vita hundgodisar (tror jag att de är iaf) i olika former och jag är enormt avundsjuk för jag vill ju också ha men får inte. Han säger bara att det inte är bra att jag får Morfin i mig…det förstår jag inte det heller – vill inte min husse att jag ska Må fint eller?

Det är helknas alltihopa!

Eftersom det gått så lång tid sen sist kommer det nu en hel drös med bilder och filmklipp och det är bara att titta, njuta och skratta åt mina galenskaper…jag är rätt söt faktiskt! 😉

Nu ska jag buffa lite på dom för jag vill ut och jaga kaninisar!

*Slick i örat*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *