Jag ska bli spårhund!

Gud va spännande!

Matte och husse har anmält mig till en grundlydnadskurs hos en bekant i Marieholm och det ska bli skitkul!

I 6 veckor ska jag få leka med en massa andra valpar och få en MASSA godis och ha en massa skoj! Nu missade vi första gången i måndags på grund av lite missförstånd. Så vi ska fika på lördag så jag får träffa människan iaf en gång innan jag börjar.

Jag är jätte nervös. Jag vill ju visa hur duktig jag redan är, kan ju redan enkla saker som ”sitt” (bortsett från när jag är grinig :P) och vet att jag ska låta matte och husse hälla upp mat åt mig i lugn och ro och att jag alltid ska vänta på min tur när vi går in genom dörrar och att jag ska strunta i hundar som bara skäller på mig.

Jag vet att jag är duktig – hoppas bara jag inte är grinig när vi träffas så att dom också får se det. 🙂

Ska också berätta att matte har lagt upp mer bilder på mig i bildgalleriet – jag har ju blivit så vansinnigt stor! 😀
Här är en på mig i sängen. Jag bara älskar att kura ihop mig i sängen om dagarna – det luktar ju matte och husse där ju! Sen att jag stökar till sängen när jag ska gosa till mig, det struntar jag i 😉

*Slick på näsan allihopa*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *