Fram och tillbaka hela dagen lång…

Huvva! Vilken dag!

Först blev det utflykt med matte på förmiddagen för att bilen skulle besiktigas. Men eftersom ”Drive-In” var överfull blev det inget och sedan visade det sig att husse faktiskt hade bokat en tid – IMORGON…LOL!
Det var kul med utflykt…även om den var i onödan.

Sen skulle matte snabbt förbi Västra Hamnen för att avsluta sitt medlemskap hos SATS eftersom vi ska flytta och det inte finns några SATS-center dit vi ska.
Jag fick sitta kvar i bilen då…det var – TRÅKIGT!

Eftersom det nu var lunchdags för mig åkte vi hem igen och jag fick mer av min nya mumsiga mat och mindre av den gamla varpå jag fick sova några timmar innan det bar av på ytterligare ett äventyr.

Matte skulle träffa några vänner och dricka sån där svart konstig vätska med sånt där vitt flytande gojs i – det var JÄTTESPÄNNANDE. För det luktade hund överallt och jag fick låna ett tuggben som var SUPERGOTT också. 🙂 Också var det jättemycket folk som klappade mig hela tiden. 😛
Efter en stund var det dags att köra iväg igen och hämta husse på jobbet – jag var så glad att se honom så jag bajsade nästan på mig. 😉 Saknar ju min husse om dagarna!

Senare på kvällen fick jag reda på att äventyren fortfarande inte var slut för dagen. Vi åkte ut till min favorit lekplats ute på Ribban och jag fick jättemycket godis för jag var jätteduktig på Agility-banan. Lekte med en hund där ute och det var SÅ kul! Älskar att leka med andra hundar! Badade dessutom i havet och det var helt fantastiskt roligt! Vågorna plaskar så lustigt i magen när man springer i vattnet.
Husse filmade men av någon dum anledning går det inte att lägga ut på min blogg… 🙁

När vi kom hem stötte jag på min favorit Golden-Retriever-kompis(!), hon är 5 år och verkar mest tycka att jag är jobbig men jag tycker det är skitkul att jaga henne när hon försöker gå bort från mig! 😀

Väl uppe i lägenheten släpade husse in mig i duschen direkt och nu ligger jag här alldeles ren och fin med ny-rensade öron mellan matte och husse och mår PRIMA!
Det är så skönt att bli ompysslad och få bli duschad i skönt vatten – kom faktiskt på idag att det är skitkul att försöka dricka vattnet från munstycket samtidigt som husse sprutar vatten på mig med det 😀 !

Nu ska matte och husse strax hoppa i säng och jag ska skynda mig att paxa en plats mitt emellan dom där det är varmt och gosigt.

”Woff” på er alla! 😉

(trött!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *